5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

VORES INDSATS FOR AT GENBRUGE PLAST

Vi lever i en plastalder, hvor der produceres mere end 300 millioner tons plast hvert år på verdensplan. 5 til 15 millioner tons syntese ender i vores oceaner, hvor ‘plastsuppe’ er ved at blive et alvorligt problem.

Vi behøver ikke at producere mere plast, hvis vi bruger det, vi allerede har

Plast er et vigtigt materiale i den nuværende globale økonomi. Manglen på indsamling, genbrug, genanvendelse og reduktion af plast har en stor indvirkning på miljø, sundhed, økonomi og samfund. Ikke at gøre noget er ikke en mulighed.

Over hele verden er der en voksende erkendelse, at vi skal tage fat på dette problem og genoverveje stedet for plast og plastemballage i vores økonomi.

os Q-PALL, vi gør dette ved genbrug. Da vi blev grundlagt, var vores mål at genbruge 90% af plast. I dag bliver 98% af pallerne lavet af genbrugsmaterialer. Derudover forpligter vi os til en bedre fremtid ved at støtte projekter, der skaber engagement i plastaffaldsproblemet.

Vi bruger alle plast, men kan vi ikke bruge mindre af det? Og hvad kan vi gøre med plastaffaldet for at forhindre, at det kommer til at ende i floder og oceaner? Det er derfor, det hjælper, hvis vi producerer mindre plast og genbruger mere.