5 Produktionssteder

Stort forhandlernetværk

Kort leveringstider

Tilpasning mulig

VORES TRO PÅ OPTIMERING AF OMKOSTNINGER OG MILJØMÆSSIGE RESULTATER

Gem, optimer og reducer. Uanset om det er vand eller energiforbrug, materialer, CO2-udslip eller spild; Vores firmaer har meget at vinde. Ud over de sædvanlige kriterier som pris/kvalitetsforhold bliver det økologiske fodaftryk i stigende grad vigtigt i vores kunders overvejelser. EPD (Miljøbeskyttelsesdokumenter) er tilgængelige for alle typer plastpaller.

Derfor overvåger vi nøje det økologiske fodaftryk ved Q-PALL. Resultaterne er at danne grundlag for yderligere at forbedre miljøpræstationer af vores produkter. Vi fortsætter med at lede efter måder, vi kan minimere udledningen af drivhusgasser. Vi opnår dette ved at hæve baren med hensyn til energi og materialeeffektivitet gennem strenge designmål.

Vores ingeniører arbejder løbende på at forbedre og udvide vores sortiment af plastpaller. Fokus ligger på letvægtsdesign, mindre tab af udbytte og genbrug af komponenter og produktionsskrot. De innovative koncepter og produkter, har til formål at holde vores kunder på forkant.

Derfor designer vi ofte i samråd og kan opfylde de mest specifikke krav med vores plastpaller. Som producent og leverandør, er Q-Pall en af de førende på markedet inden for brugerdefinerede plastpaller. De mange fordele med vores plastpaller, der gør dette logistikværktøj bedre i næsten alle henseender.

“VI HOLDER ØJE EFTER MÅDER AT MINIMERE UDLEDNINGEN AF DRIVHUSGASSE. DET GØR VI VED AT SÆTTE BAREN HØJT MED HENSYN TIL ENERGI OG MATERIALEEFFEKTIVITET GENNEM STRENGE DESIGNMÅL.”